Affiliate Held Review: musthave voor affiliates?

9 oktober 2022

Dankzij Affiliate Held kun je met ieder WordPress blog geld verdienen. Je koppelt eenvoudig de juiste producten in berichten en geniet een prachtige opmaak. In deze Affiliate Held review neem ik je graag mee in mijn ervaring met deze mooie software voor affiliates die op zoek zijn naar een gemakkelijke totaaloplossing.

Zo kun je met Affiliate Held veel meer dan wat artikelen in een blog neerzetten. Je kan best wel stellen dat je de volledige controle hebt. Van welke producten je in een bepaald artikel wil plaatsen tot de elementen die weergegeven moeten gaan worden aan je bezoekers en klanten.

Tip: Direct de plugin bekijken? Check het hier!

Je kunt alles via deze plug-in weergeven op je blog of juist niet tonen. Van de prijs voor een bepaald artikel, beoordelingen tot een vergelijking van verschillende online internetwinkels. Het systeem houdt alles bovendien ook nog eens actueel door de vrij in te stellen interval.

Je hebt dus minder werk en behaalt snel meer resultaat met jouw affiliate marketing-blog. Bovendien koppel je Affiliate Held eenvoudig via de product feeds en API-functionaliteiten. Daarmee is het ook nog eens een krachtig marketingmiddel kun je stellen. Je hebt namelijk toegang tot vele tienduizenden producten vanaf vrijwel elk netwerk.
De praktijk leert dan ook dat Affiliate Held je een behoorlijke commissie boost kan opleveren. Waar je door de vrije keuze in affiliate netwerken en partners geheel zelf invloed op de hoogte daarvan hebt. Zo kies je natuurlijk de aanbieder die het meest wil uitbetalen. Het is dan ook een plug-in waar iedereen op heeft gewacht!

Wat moet je weten over Affiliate Held?

Laten we beginnen met de investering; Affiliate Held hoef je namelijk maar een keer te kopen voor je website. Je zit daarmee dus niet vast aan een jaarcontract of zelfs maandelijkse verplichtingen zoals je ze vaker tegenkomt op internet. Hoewel er eigenlijk geen enkele andere software doet waar Affiliate Held goed in is.

Over de support van Affiliate Held ben ik eveneens te spreken. Je hebt over het algemeen binnen één dag antwoord op vragen die je hebt en men kijkt goed met je mee om support te bieden. Dat is ongekend omdat je daardoor sneller een goede website kan opbouwen en je niet in de knoei raakt omdat je er niet uit komt.

Er zijn (vanuit mijn eigen ervaring) meerdere updates geweest; wat zorgt dat het een veilig te gebruiken plug-in voor WordPress is. Bij vernieuwingen of wanneer er dingen anders gaan passen ze dit voortijdig aan.
Dit was overigens slechts een voorproefje van wat Affiliate Held je te bieden heeft. Want er zijn veel meer mogelijkheden die je moet weten! Je krijgt dan ook antwoord op vragen waar jij nu nog tegenaan loopt. Investeren in deze plug-in is meer dan de moeite waard!

Hieronder lees je waarop ik je antwoord ga geven, zodat jij veilig en zorgeloos voor deze toevoeging aan je website kan kiezen. Ik ga je dan ook meenemen in:

– Mijn ervaring met de Affiliate Held WordPress plug-in.
– Wat jij kan bereiken met de Affiliate Held functionaliteiten.
– Hoe Affiliate Held jouw business een boost kan geven.
– Voor wie Affiliate Held de beste oplossingen te bieden heeft.
– Op welke manier jij alles uit Affiliate Held kan halen.

Maar laten we het grootste voordeel niet vergeten! Je hebt namelijk alles zelf in de hand om het zo aan te passen dat het op jouw manier aantrekkelijk aan klanten gepresenteerd zal worden.

Aan de slag met de Affiliate Held plug-in

Laten we met Affiliate Held aan de slag gaan. Een premium plug-in waarvoor je na aanschaf een unieke aankoopcode krijgt. Wanneer je één website hebt kun je een code kopen voor je website. Heb je meerdere websites dan is het veel voordeliger om een groter aantal licenties te kopen. Welke keuze je ook maakt, aankopen zijn eenmalig en je ontvangt onbeperkt nieuwe updates.

De installatie van de Affiliate Held is niet anders dan je binnen WordPress gewend bent; als je er niet uitkomt staat er een uitgebreide handleiding online die je door het proces heen loodst en kun je altijd support aanvragen.
Na de installatie ga je aan de slag met het instellen van de Affiliate Held Plug-in. Je kan zowel het uiterlijk van alle elementen aanpassen (zonder code) als een API koppelen. Hoe dit werkt lees je in de verschillende handleidingen die online staan.

De Netwerken die je kunt koppelen zijn onder andere: Awin, Bol.com, Daisycon , Partnerize, , Tradedoubler en TradeTracker. Wanneer het koppelen geslaagd is kun je producten gaan toevoegen en deze ook nog eens bijzonder makkelijk in categorieën verdelen. Deze producten verschijnen overigens niet direct op je WordPress website. Daarvoor moet je ze nog wel zelf aan je berichten toevoegen.

Tip: Lees hier ons uitgebreide artikel over affiliate platform TradeTracker.

Alle producten die je hebt toegevoegd kun je uiteindelijk afzonderlijk in een lijst of carrousel aan post en pagina’s toevoegen. Waarna je dus direct geld met je blog of website kan verdienen. Want op de achtergrond staat jouw unieke code via een API gekoppeld. Ook updates in de prijs worden automatisch bijgewerkt; je kan zelf instellen hoe vaak dit moet gebeuren.

Producten importeren en up-to-date houden

Het importeren van producten kan aan de hand van een EAN-code maar ook aan de hand van een omschrijving. Daarnaast kun je ook een bulk import uitvoeren. Je voegt dan in één enkele handeling meerdere artikelen toe aan je website. Daarbij kun je per affiliate netwerk selecteren waar er gezocht moet worden.

Je hebt dus bijzonder veel vrijheden als het op producten toevoegen en up-to-date houden gaat. Wat direct de meerwaarde van Affiliate held is in vergelijking met andere mogelijkheden.

Werken met meerdere Affiliate Netwerken

Een van de mogelijkheden binnen Affiliate Held is dat je eenvoudig met meerdere affiliate netwerken kan werken en communiceren. Zijn er meerdere netwerken die jouw product aanbieden? Dan selecteert Affiliate Held direct de meest voordelige uit de reeks. Daarbij kun je andere aanbieders via een pop-up kan aanbieden.

Zo kan de klant zelf bepalen bij welke winkel het product gekocht zal worden. Of de prijs nu hoger is dan de goedkoopste aanbieder of niet. Door deze mogelijkheid laat je klanten zien hoe ze kunnen profiteren van de prijs en het aanbod aan de hand van een vergelijk tussen meerdere aanbieders van het product.

Je hebt zelfs de keuze om alleen de goedkoopste aanbieder te tonen. Zo geef je klanten direct de beste deal van dat moment. Dankzij de instellingen waarover goed nagedacht is behaal je een veelvoud van commissie.

De weergave van producten in artikelen

In het begin kan het instellen best wel even puzzelen zijn. Gelukkig staat overal een omschrijving, zodat je precies weet welke aanpassingen er gedaan worden. Dat is dan ook een absoluut voordeel. Je hoeft namelijk niet in de code te graven. Door alle mogelijke aanpassingen kun je het systeem geheel in de stijl van de rest van je website tonen. Daardoor past alles goed en toont het als een echt geheel.

Door een goede match van de content op je website verkoop je doorgaans veel meer producten. Klanten voelen zich namelijk aangetrokken om meer over jouw besproken producten te lezen. Bijkomend is het systeem ook goed te gebruiken op een product review website. Omdat je heel specifiek enkele producten kan weergeven.

Is Affiliate Held een complete oplossing?

Wanneer jouw website via WordPress draait is het een bijzonder complete plug-in waarin je alles kunt instellen wat je wilt. Het installeren gaat zoals je eerder hebt gelezen heel eenvoudig zoals elke andere soort plug-in binnen WordPress.

Hoewel je dus WordPress nodig hebt om de Affiliate Held faciliteiten te draaien betekent dat niet dat het geen compleet pakket is. Je hebt namelijk alles dat je wil tonen zelf in de hand en bepaalt zelf wat je aan bezoekers en potentiële klanten wil tonen. Over de functionaliteiten en het feit dat dit systeem heel compleet is kan ik dan ook niet anders dan bijzonder tevreden zijn. Bovendien merk je direct meer verkeer via je website naar affiliate netwerken. Je kan je commissie en verdienmodel dus helemaal optimaliseren.

affiliate marketing

Wat heb je aan Affiliate Held?

Wie nog geen ervaring met Affiliate Held heeft zal versteld staan wat het allemaal te bieden heeft. Je kunt je website er volledig mee inrichten op het affiliate marketing verdienmodel. En je geeft in een handomdraai een perfecte en vooral waardevolle invulling aan je website. Na de installatie kun je zonder wachten direct aan de slag.

Door het gemak waarmee je alles kunt instellen, beheren en producten aan jouw blog kan toevoegen geeft deze plug-in elke website meer potentie; om online geld te verdienen. Het is daarbij een relatief kleine investering die je moet doen. Dat is werkelijk een verademing voor iedere affiliate.

Er is geen direct gelijkwaardige plug-in te vinden. Zeker wanneer je kijkt dat je ook nog eens veel inzichten via deze plug-in kunt krijgen. Hoeveel kliks heb je behaald en welke berichten doen het goed op je website. Het verzamelt dus ook heel veel waardevolle informatie om gericht verder te bouwen.

Naast het toevoegen, beheren en verkopen van producten zijn er nog veel meer functionaliteiten die je kan gebruiken. Zo voeg je in een handomdraai een vraag en antwoord blok aan je website toe. Maar ook een inhoudsopgave behoort tot de mogelijkheid. De laatste kun je automatisch invoegen per bericht en ook nog eens de plek bepalen.

Net als bij de productmodule kun je ook bij de inhoudsopgave of vraag en antwoord blokken de opmaak bepalen. Zo sluiten ook deze blokken aan op de stijl die je website heeft en hoef je geen andere plug-ins te installeren om van deze functies gebruik te maken.

Is Affiliate Held makkelijk te gebruiken?

De installatie van de Affiliate Held plug-in is absoluut geen hogere wiskunde en zelfs eenvoudig te noemen. Na de installatie activeer je deze aan de hand van de code (jouw unieke licentie) en kun je aan de slag. Er zijn bovendien waardevolle en complete handleidingen te vinden over hoe het werkt en wat je moet doen. Dat zorgt ervoor dat iedereen ermee overweg kan.

Heb je ondanks alle informatie toch moeite met de installatie? Dan staat er een support voor je klaar; die je doorgaans binnen enkele werkdagen al een reactie geeft.

Nu Affiliate Held geïnstalleerd kun je de door jouw gekozen netwerken instellen aan de hand van zowel product feeds als een API-codering. Nu klinkt dat heel technisch waardoor je misschien denkt dat het ingewikkeld is. Maar laat ik je zeggen dat het met de uitleg en handleiding een fluitje van een cent is.

Je doorloopt simpelweg de stappen en het is gelukt. Zo kun je vrijwel elk affiliate netwerk aan jouw Affiliate Held toevoegen en daarmee aan de slag gaan om meer commissie te verdienen via jouw blogwebsite.

Wat zijn de voordelen van Affiliate Held?

Wanneer je voor Affiliate Held kiest heb je een aantal grote voordelen waar je gebruik van kunt maken. Ten eerste is het een bijzondere invulling voor jouw eigen verdienmodel. Daarnaast is het product voortdurend in ontwikkeling en ben je verzekerd van non-stop updates en nieuwe functionaliteiten. Daar ga je dus de komende jaren veel plezier van hebben binnen jouw affiliate website.

Laten we de voordelen eens op rij zetten, zodat je precies weet waarom je deze premium WordPress plug-in simpelweg niet wil missen:

-Het product is bijzonder aantrekkelijk geprijsd en je hebt geen verplichting om een jaarlijkse bijdrage te leveren. Er zijn verschillende licenties te koop voor als je één website of meerdere websites hebt. Ook daarin kun je dus voordeel halen.

-De inbegrepen updates zorgen ervoor dat deze plug-in veilig in gebruik is en je altijd verzekerd bent dat alles loopt zoals het hoort te lopen. Ook wanneer er vernieuwingen zijn (recent nog binnen de API van bol.com) ontvang je een mail met wat je moet doen en welke wijzigingen belangrijk zijn. Dat is bijzonder fijn en zorgt voor vertrouwen.

– Het systeem is compleet en makkelijk om mee aan de slag te gaan. Je kan zowel de velden die je wil tonen aan bezoekers, ontwerp tot aan informatie die je zelf wil toevoegen per product instellen. Het is dus een geheel die voor affiliate marketing doeleinden geoptimaliseerd is.

– Dat je met vrijwel alle affiliate netwerken (de belangrijkste) aan de slag kan is een heel groot voordeel. Dit zorgt er namelijk voor dat je toegang tot een groot product database hebt. Daarmee kun je vrijwel elk soort affiliate site of blog mee inrichten. Of je nu gitaren, dieren benodigdheden of klus spullen op je website wil verkopen. Je koppelt de beste producten aan ieder blog op jouw website.

– Na het toevoegen van producten staan alle belangrijke informatiebronnen voor jouw bezoekers klaar. Ook is er een interval waarmee je ervoor kan zorgen dat er periodieke controles worden uitgevoerd om je database met gekozen producten, prijzen en beoordelingen up-to-date zijn.

– De verschillende soorten weergaven die je kan kiezen binnen een artikel zijn zeker een aanwinst voor iedere affiliate. Zo kun je kiezen voor een lijst, kolom weergave tot een slider.

– De mooie weergave heeft een positieve invloed op het klikgedrag en je te verdienen commissie met deze plug-in. Je zorgt er in een handomdraai voor dat klanten de beste deals te zien krijgen. Daarnaast kun je ook tonen of het product bij een netwerk op voorraad is of niet.

– Na alle werk dat je in een website hebt gestopt wil je er natuurlijk ook zeker van zijn dat deze is geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines op het internet. En dat is precies waar bij deze plug-in aan gedacht is.

– Je kiest niet alleen voor een compleet systeem maar ook een Nederlands systeem. Dat maakt het prettig om alle instellingen goed te zetten en vooral te begrijpen.

– Na het toevoegen van een product doet dit systeem de rest. Je hoeft dus niets meer te wijzigen of veranderen. Wanneer er nieuwe productinformatie online komt werkt Affiliate Held de plug-in het voor je bij. Zo koppel je dus de producten aan de meest actuele informatie en wordt deze voortdurend van de actuele prijs.

– Je betaalt een uiterst lage prijs voor Affiliate Held en haal veel kwaliteit in huis. Aan alles in deze plug-in is aandacht besteed. Dat zorgt ervoor dat ook keuzes binnen dit systeem heel bewust gemaakt zijn. Op die manier kan je stellen dat je een heel sterke speler kiest.

– Tot slot is het zeker goed te weten dat de support overweldigend is. Of je nu voor een enkele licentie of grotere bundel kiest. Je krijgt altijd support.

De voordelen zijn zoals je hebt gelezen niet mals. Ze geven je een goed beeld van hoe je jouw affiliate marketing resultaten (de commissie) kunt verbeteren en wat je met Affiliate Held in huis haalt. Maar in de praktijk zul je merken dat je veel meer voordelen tegen zal komen. Het is net als bij alle softwarepakketten en tools dat ervaring zorgt voor meningen en hoe je de voor- en nadelen ervaart.

Zeker als je op een serieuze manier aan de slag wil met affiliate marketing is het verrassend wat je allemaal kan doen en bereiken. En het is goed nogmaals te benadrukken dat je geen programmeerwerk uit hoeft te voeren of in de code hoeft te graven. De instellingen regel je gewoon via het beheer van de plug-in.

Wat zijn de nadelen van Affiliate Held?

Over de nadelen van deze plug-in hebben we lang moeten nadenken. Zeg nu zelf hoe vaak het voorkomt dat je een Nederlandse plug-in als deze tegenkomt. Vaak heb je toch te maken met vertalingen en verloopt de support moeizaam. Lees de nadelen die hieronder omschreven zijn dan ook niet als nadeel of reden om af te haken. Want deze plug-in is het zelfs met nadelen waard!

– Je hebt om met Affiliate Held te werken een WordPress installatie nodig. Het dus niet gebruikt worden op andere soorten websites en softwarepakketten die er zijn. Wat door de populariteit logisch is; miljoenen websites draaien op WordPress waarbij er een groot aantal affiliate websites zijn.

– Alle instellingen goed zetten vanaf de installatie kost even wat tijd. Je moet het systeem zelf installeren en goed zetten maar ook de API-modules koppelen en leren hoe je het systeem moet gebruiken. Hoewel het van grote waarde is en je veel kan oplevert is het wel goed dit te weten.

– Steeds meer mensen maken een Affiliate Held website. Dat zorgt er dus voor dat je website niet uniek is. Focus je daarom echt op je content en in mindere mate op het toevoegen van producten. Mensen komen uiteindelijk voor jouw informatie.

Is Affiliate Held betrouwbare software?

Je kan Affiliate Held met een gerust hart gebruiken. Het systeem is betrouwbaar in gebruik en support. Daarnaast staat de ontwikkeling van dit systeem nooit stil, er zijn voortdurend updates. Ook heb je de mogelijkheid om een idee te opperen. Als je wachtwoorden invoert voor de koppeling met Affiliate Netwerken worden deze automatisch versleuteld. Aan alles is dus gedacht om het systeem betrouwbaar en veilig te houden. Ook zijn er inmiddels al vele duizenden licenties verkocht, waardoor er geld is om dit systeem verder te ontwikkelen en verbeteren.

Als ik vanuit mijn eigen ervaring spreek weet ik dat het contact persoonlijk is en je op de website eerlijke informatie kunt vinden. Het is dan ook een plug-in die ik juist vanwege deze support, de veiligheid en mogelijkheden wil aanraden. Zelf heb ik dan ook de code bekeken en zie daar dat alles voor elkaar is. Ik kan dan daarom alleen maar positief zijn.

Alles is heel netjes in elkaar gezet en sluit naadloos aan op de behoefte die je als affiliate hebt. Bovendien zouden grote affiliate netwerken de toegang weigeren als het niet voor elkaar was. Want ook die twijfelen niet en nemen hun verantwoordelijkheid als dit nodig is.

Is Affiliate Held een aanrader?

Over de werking van het systeem ben ik bijzonder tevreden. Laat ik ook eerlijk in deze review vertellen dat ik voor aanschaf wat sceptisch was. Niet wetende wat ik kon verwachten en het onbekende van API en andere instellingen. Van die twijfels die ik had ben ik teruggekomen. Niets is zo eenvoudig als deze plug-in. En alles is stap voor stap omschreven en beschreven. Bijzonder fijn.

De installatie is heel eenvoudig gehouden, heel prettig omdat iedereen het zelf kan doen zonder gedoe. Waarna de koppelingen die nodig zijn om producten aan de website toe te voegen ook eenvoudig verliep. Van vrijwel alles is een lijst met te nemen stappen. Dat is een fijn idee.

Als je het mij vraagt kun je Affiliate Held dus zonder twijfels aankopen. Je bent ook tot niets verplicht vanwege de niet-goed-geld-terug-garantie en wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Maar ik verwacht (vanuit eigen ervaring) niet dat je aan het terugvragen of opzeggen van je licentie zal denken.

Tot slot wil ik kwijt dat je meerdere modules koopt. Je hebt de mogelijkheid om een FAQ bij berichten te plaatsen en de inhoudsopgave. Daarmee kun je nog beter bij zoekmachines scoren.

Ik hoop natuurlijk dat je alles hebt gelezen en besluit om deze geweldige plug-in te downloaden. Je zal er niet alleen (net als ik) tevreden over zijn. Het gaat je op de langere termijn ook nog eens veel opleveren! Dat is natuurlijk van grote waarde voor jouw online business. Ik zou zeggen proef zelf van de mogelijkheden die je hebt en ontdek hoe jij je succes kan pakken.