White label linkbuilding en SEO

Op zoek naar een betrouwbare partij die de linkbuilding verzorgt voor uw klanten? Met meer dan 10 jaar ervaring en een opgebouwd netwerk van meer dan 800 linkruil-partners weten wij voor ieder onderwerp de beste links te vinden. Wilt u graag uw online vindbaarheid voor u of uw klanten verbeteren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres: wij bieden white label linkbuilding en white label SEO tegen een scherp tarief. Neem nu vrijblijvend contact op.

White label linkbuilding nodig voor uw bedrijf?
Wij zorgen voor de beste links voor uw klanten!

Waarom white label linkbuilding?

Het grote voordeel van white label linkbuilding is erg eenvoudig: een white label product (of dienst), welke niet wordt ge-rebrand door bedrijven maakt het onmogelijk voor de eindconsument om in te zien wie deze dienst heeft geleverd. Heeft u een web- of content marketing bureau en besteed u het verzamelen van links liever uit? Dan kunt u vooralsnog linkbuilding toevoegen aan uw eigen dienstverlening. Wij zullen dit voor u uit handen nemen.

Wat is white label linkbuilding?

White label linkbuilding is het verwerven van relevante links op andere websites. Door verschillende links te krijgen van een breed aanbod websites, kunt u of uw klant hoge zoekposities in zoekmachines veroveren. Google ziet deze links als een soort waardering. Websites met een leuk portfolio aan backlinks scoren daardoor vaak hoger in Google. Dat is ook een reden waarom een populaire website als Wikipedia vrijwel altijd bovenaan staat op bepaalde zoektermen. Wilt u dat ook graag voor websites van uw klanten? Of misschien wel voor uw eigen website? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Niet alle links zijn kwalitatief

Echter zit er nog wel een groot verschil tussen de verschillende links. Zo zijn er namelijk links die écht zorgen voor een verbeterde vindbaarheid, maar zijn er ook juist links die uw website veel schade kunnen toedoen. Daarom kunt u het beste linkbuilding uitbesteden aan een gespecialiseerde partij. Op de eerste plaats moet een link relevant zijn aan uw website. Hoe minder links op die andere website staan, en hoe hoger hun score is, hoe meer effect de link op uw website heeft. Zodra u voldoende van deze links verzamelt, zal dat een positieve werking krijgen op de zoekresultaten.

De juiste anchortekst

Daarnaast is het ook erg belangrijk welke tekst een link meekrijgt. Deze tekst wordt ook wel de anchortekst genoemd. Dat is het gedeelte waar bezoekers op kunnen klikken om de link te volgen. Hiermee geeft u zowel de zoekmachine als de bezoeker een idee waar de link naar toe verwijst. Het is echter weer belangrijk dat u ook weer goed mixt in de anchortekst. Zo kunt u niet iedere keer het exacte zoekwoord gebruiken. Soms is het belangrijk om te variëren met een merknaam, termen als ‘klik hier’, een variant op het zoekwoord of een directe URL. Hierdoor lijkt het zo natuurlijk mogelijk in de ogen van Google.

Een gemixt profiel links

Ook is het belangrijk dat u een variërend profiel aan backlinks heeft. Het moet namelijk zo natuurlijk mogelijk blijven. Daarom is het belangrijk dat u niet alleen links verwerft in artikelen of op linkpagina’s, maar ook op andere plekken. Hierbij kunt u denken aan footers, zijbalken, als referentie of op andere plekken op de website. Door hier goed in te variëren, is het linkprofiel in de ogen van Google natuurlijk.

Linkbuilding is erg lastig

Linkbuilding is een lastig karwei. U moet met ontzettend veel zaken rekening houden en bovendien moet u ook nog eens de geschikte links vinden. Het wordt voor veel partijen dan ook tijdrovend en dan kan het vrijwel niet meer uit om dit zelf te doen. Gelukkig beschikken wij over een enorm netwerk van websites en partners en kunnen wij erg gericht zorgen voor kwalitatieve, relevante links. En dat in vrijwel alle branches. White label linkbuilding en SEO kan voor uw onderneming de uitkomst zijn. Dan kunt u zich weer richten op de zaken waar u écht goed in bent.

Wat gebeurt er als ik schadelijke links werf?

Heeft u zelf linkbuilding uitgevoerd voor een website? Maar bleek het toch lastiger dan gedacht? Dat kunnen we ons best wel voorstellen. Als u schadelijke links werft naar een website, kan het juist zijn dat deze website minder hoog getoond wordt in de zoekresultaten. Om de reden is het ook soms ook verstandig om te investeren in een gespecialiseerde partij. U kunt namelijk als straf een lagere zoekpositie krijgen. Dit noemt men ook wel een Google Penalty. Het kan weer lang duren, voordat u weer hoge zoekposities in de zoekmachines gaat veroveren.

white hat linkbuilding en seo

Gaat SEO verder dan linkbuilding?

In het begin van dit artikel hebben we het vermeld: white label linkbuilding en SEO. Gaat white label SEO nóg verder dan linkbuilding? Dat is zeker waar. Immers zijn het verwerven van geschikte links niet de enige manier om een website hoog in de zoekresultaten van Google te krijgen. Ook andere aspecten van SEO optimalisatie zijn erg belangrijk. Ook hier kunnen we u bij helpen met behulp van white label SEO.

Wat is white label SEO?

Niet alleen white label linkbuilding draagt bij aan betere zoekresultaten. Ook white label SEO zal zorgen voor een betere vindbaarheid. Het is een nóg breder begrip dan linkbuilding. SEO staat voor search engine optimization, wat wil zeggen dat u werkt aan de online vindbaarheid van uw website. U kunt niet alleen het aantal links naar uw website verhogen, maar u kunt ook werken aan diverse andere interne en externe factoren. Zo kunt u de techniek of content van uw website aanscherpen. Ook een responsive website is in 2022 niet meer weg te denken.

Waarom white label SEO?

White label SEO is om meerdere redenen aan te raden. Het belangrijkste is, is dat een geoptimaliseerde website meer bezoekers krijgt. Meer bezoekers zorgt natuurlijk ook altijd voor meer mogelijke klanten. Door white label SEO echter goed in te richten, zorgen we er ook voor dat mensen goed doorklikken naar de juiste pagina’s. Hier kunt u dan meer conversie behalen. Daardoor ontstaat er weer meer omzet.

White label SEO voor interne links

Interne links zijn simpelweg de links op uw eigen website. Door na te denken over een goede interne link-structuur, kunt u de website flink in de lift zetten. Interne links zijn ontzettend belangrijk, omdat de website dan goed gevonden kan worden door de spider van Google. Google begrijpt de structuur van de website en kan zodoende ook betere zoekresultaten tonen. Het zorgt bovendien voor een gebruiksvriendelijker website en ook dit is iets wat Google u beloont. Hier goed over nadenken kan de nodige tijd en moeite kosten. Echter helpen wij u hier ook graag mee vanuit onze dienstverlening white label SEO.

De techniek van de website

Bovendien is de techniek op een website ook erg belangrijk. Voor een optimale positie in de zoekmachines, zal er veel werk aan de winkel zijn. Zo is het onder andere belangrijk om URL’s goed op te bouwen, niet te veel gebruik te maken van Javascript, correcte re-directs aan te maken en iedere pagina goed op te bouwen. Wilt u graag weten of de website van uw klant voldoet aan de eisen van Google, als het gaat om de techniek? Vraag een white label SEO rapport aan. Op basis daarvan kunt u gemakkelijk wijzigingen (laten) doorvoeren door de web-bouwer. Een eenvoudige manier om snel hoger te scoren in Google.

content marketing

Content op de website

Ook content marketing is een belangrijke factor van de website. Schrijft u voor mensen of voor Google? Hopelijk schrijft u voor beiden. Door te begrijpen wat Google als goede content markeert, kunt u ook beter schrijven voor uw klanten. Tegenwoordig werken de slimmigheden van softwarebedrijven steeds minder én kunt u daarom beter inzetten op krachtige content en goede links. Ook de goede techniek van een website draagt bij aan een verbeterde vindbaarheid. Google leren begrijpen is niet altijd eenvoudig, maar met behulp van white label SEO adviseren wij u graag. Dat kunt u weer gemakkelijk terugkoppelen aan uw eigen klant(en).

SEO en linkbuilding is lastig

SEO en linkbuilding is erg lastig. Het is niet voor niets daar veel bedrijven ervoor kiezen om deze dienstverlening uit te besteden. Dan is white label linkbuilding en white label SEO wel erg handig. Door middel van onze dienstverlening kunt u deze dienst ook gemakkelijk aanbieden op uw eigen website. Niemand zal weten dat wij deze dienst voor u uitvoeren.

Optimaal vindbaar door middel van SEO

We werken niet alleen aan de website van uw klanten: we zorgen ook voor een concurrentiecheck. Op basis daarvan kunnen we een doeltreffende strategie uitschrijven die ervoor zorgt dat de website hoger in Google komt. Meer omzet en meer klanten tegen een geringe investering. Bij Increasy Internet Marketing bent u aan het juiste adres.

Contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek?

Bent u geïnteresseerd geraakt in white label linkbuilding of white label SEO? Dan kunt contact met ons opnemen. U kunt ons meerdere manieren bereiken. Zo kunt u het contactformulier op onze contactpagina invullen. Ook kunt u ons bellen op het nummer 085 06 536 44. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur.

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze vindt u terug onderaan deze pagina.