SEO specialist

Wilt u graag beter gevonden worden in de zoekmachines, waaronder Google? Dan kan een SEO specialist u daarbij helpen. Voor het optimaliseren van de vindbaarheid van uw website kunt u bij Increasy Internet Marketing terecht. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en we kijken graag met u mee naar uw website. Wilt u graag eerst meer weten? Lees dan gerust verder.

Vraag direct vrijblijvend een SEO-scan aan

SEO specialist: drie basispilaren voor een goed vindbare website

Als SEO specialist kijkt Increasy Internet Marketing standaard naar drie basispilaren voor een goed vindbare website: de techniek, de content en de links op en naar uw website. Hieronder volgt een kort overzicht met de belangrijkste aandachtspunten per basispilaar.

Techniek

De techniek bestaat uit een correcte code en de structuur van de website. Het is belangrijk dat uw website goed geïndexeerd kan worden door de zoekmachines. Het Google-algoritme kan uw website daardoor gemakkelijker plaatsen op de juiste positie. Hoe beter dat geregeld is, hoe hoger in Google uw website in de zoekmachines zal verschijnen.

Er komen verschillende elementen aan bod als het gaat om de techniek van de website. Zo moet er onder andere gedacht worden aan de snelheid en de veiligheid van uw website. Bovendien is het belangrijk dat de schermen zich aanpassen aan mobiel gebruik. SEO specialist Increasy Internet Marketing kijkt graag naar de techniek van uw website, alvorens we aan de slag gaan met de onderstaande punten. Als deze basis goed staat, kunt u namelijk pas aan de slag met content en links.

Content

Content, de teksten en de visuele inhoud van uw website, is erg belangrijk voor de zoekmachines. Aan de hand van de content kan Google bepalen of uw website relevant is voor een bepaalde zoekopdracht. De meest relevante websites zullen altijd bovenaan staan in de zoekmachines en daarom is het dus ook zo belangrijk om uw website zo relevant mogelijk te maken.

Hoe kunt u er nu voor zorgen dat de content op uw website relevant is, zodat Google uw website goed wordt geïndexeerd? Dat kan onder andere met behulp van een zoekwoordenonderzoek én door uw website verder te vullen met kwalitatieve content. Als SEO specialist werkt Increasy Internet Marketing samen met verschillende partijen om uw website een boost te geven in de zoekresultaten. Lees hier meer over content marketing.

Links

Ook links zijn erg belangrijk in uw website. Hierbij gaat het om twee verschillende factoren: interne links en externe links. Daarmee kunt u uw website namelijk meer waarde geven. Door logische interne links aan te maken kan Google uw website beter volgen. Daarmee voorkomt u dat Google bepaalde pagina’s over het hoofd ziet.

Door externe links te verkrijgen naar uw website kunt u de autoriteit van uw website verhogen. Als u veel ‘stemmen’ krijgt van externe websites, kan dat ervoor zorgen dat uw website hoger komt te staan in de zoekmachines. Het is wel erg belangrijk dat de links van hoge kwaliteit zijn. SEO specialist Increasy beschikt over een uitgebreid portfolio aan links die wij kunnen toevoegen aan uw website. Wilt u linkbuilding uitbesteden? Bekijk onze tarieven of neem contact met ons op voor een maatwerkplan.

SEO specialist door heel Nederland

Increasy heeft klanten door heel Nederland en zelfs in België. Met jarenlange ervaring kan Increasy Internet Marketing als SEO specialist nagaan of u de bovenstaande SEO-punten goed heeft toegepast op uw website. Uw website wordt geanalyseerd op basis van uw techniek en gebruiksgemak, content en (interne en externe) links. Indien dit goed geregeld is op uw website, kan uw website beter vindbaar worden voor uw doelgroep. Aan de hand van de resultaten krijgt u een advies op maat. Meer bezoekers kan ook leiden tot meer omzet. Wij gaan de samenwerking graag met u aan.

Waarom een SEO specialist inhuren?

Een SEO specialist inhuren kent meerdere voordelen, namelijk:

  • Meer tijd voor uw main business en overige bedrijfszaken;
  • Uw website wordt ingericht en onderhouden conform de richtlijnen van Google;
  • Up-to-date met de ontwikkelingen op het gebied van SEO;
  • Increasy Internet Marketing heeft jarenlang ervaring op het gebied van SEO en is daarmee een gekwalificeerd SEO specialist;
  • Increasy Internet Marketing beschikt over verscheidene eigen (affiliate) webshops en sites om de verschillende (nieuwe) SEO-technieken uitgebreid op te kunnen testen. U kunt onze eigen projecten ook terugvinden onderaan op onze website;
  • Sinds 2018 is Increasy Internet Marketing erkend partner van Qshops. Ook zijn wij aangemeld bij WebwinkelKeur. Dit is het meest complete webwinkelkeurmerk waar u ook klantbeoordelingen kunt terugvinden.

Neem contact met ons op

Wilt u graag een SEO specialist inhuren? Neem dan contact op! U krijgt gegarandeerd binnen een werkdag reactie. Wilt u graag eerst nog meer weten? Bekijk dan onze pagina over SEO-optimalisatie. Wilt u eerst resultaten bekijken van onze eigen websites? Dan kan dat natuurlijk ook. Onderaan deze pagina treft u enkele van onze (succesvolle) eigen projecten. Uiteraard maken wij ook graag een succes van uw website.

Vraag direct een vrijblijvende SEO-scan aan