Linkbuilding uitbesteden

Droomt u van een positie hoger in Google, maar staat u nu op de tweede, derde of zelfs vierde pagina van de zoekmachine? Dan kunt u investeren in linkbuilding om de positie van uw website te verbeteren en uw linkbuilding uitbesteden aan Increasy. Een positie op de eerste pagina zorgt voor veel meer bezoekers naar uw website dus ook voor meer omzet!

Bent u nog geen klant van Increasy?
Kennismakingspakket: 20 links voor maar 195 euro!

Large
895,-
80 links
incl. 8 blogartikelen
4-6 zoekwoorden
Live rapportage
Iedere maand opzegbaar
Ranking-rapportage
 
Medium
495,-
40 links
incl. 4 blogartikelen
2-4 zoekwoorden
Live rapportage
Iedere maand opzegbaar
Ranking-rapportage
 
Small
295,-
25 links
1-2 zoekwoorden
Live rapportage
Iedere maand opzegbaar
Ranking-rapportage
 
 

Hoger in Google met kwalitatieve linkbuilding

Er zijn diverse manieren om uw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen. Zo kunt u investeren in de SEO optimalisatie van uw website, maar is het ook mogelijk om linkbuilding in te zetten voor een betere positie voor uw website.

Linkbuilding betreft het verzamelen van relevante links naar uw website, zodat uw website beter beoordeeld wordt door Google. Deze zoekmachine heeft namelijk een voorkeur voor websites waar veel naar gelinkt wordt van (interessante) externe websites, waardoor deze websites hoger in de zoekresultaten komen. Door relevante links te verzamelen naar uw website, kan uw positie op de tweede pagina van Google zomaar veranderen in een positie op de eerste pagina.

Effectieve aanpak met altijd resultaat

Wij hebben inmiddels al meer dan 6 jaar ervaring met linkbuilding en SEO. Zo weten wij precies wat wel en niet werkt om uw website hoger in Google te krijgen. Wat in 2014 prima werkte is vandaag de dag al lang achterhaald. De belangrijkste zaken waar wij op letten tijdens de linkbuilding:

  • Relevantie
  • Kwaliteit
  • Variatie

Zo plaatsen wij altijd op relevante websites, nauw verwant aan het onderwerp van de site van de klant. Hoe dichter bij het thema, des te beter.

Hierbij letten wij op de kwaliteit, de sites zullen aan een minimale DA (Domain Authority, gemeten door MOZ) en TF (Trust Flow, gemeten door Majestic SEO) moeten voldoen.

En om een gezond en gevarieerd linkprofiel te krijgen plaatsen wij voornamelijk op websites (partnerpagina of blogs), maar ook op sterkere startpagina’s zoals thema’s van Startpagina.nl en Startkabel.nl. Zo nu en dan een ‘local citation’ op een bedrijvengids plaatsen we ook. Dit is zeer effectief gebleken.

Met variatie doelen we ook op het gebruik van anchor-teksten. Niet telkens het exact match keyword, maar ook variatie met extra woorden en branded keywords voor een mooie mix.

Linkbuilding uitbesteden: effectief en eenvoudig

Linkbuilding lijkt gemakkelijk, maar dit is toch lastiger dan het lijkt. Zo is niet de kwantiteit van de links belangrijk voor Google, maar is het vooral belangrijk dat er kwalitatieve links naar uw website verzameld worden. Increasy weet precies welke links goed beoordeeld worden door Google en doet er alles aan om de juiste links voor uw website te verzamelen. Dus zult u linkbuilding uitbesteden aan Increasy, dan profiteert u van de beste resultaten zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. Zo komt u op de eerste pagina van Google terecht, zonder dat u hier tijd, energie en moeite in hoeft te steken.

Linkbuilding uitbesten aan increasy

Linkbuilding uitbesteden? Neem contact op met Increasy

Heeft u vragen over linkbuilding of het verzamelen van links voor uw zakelijke website of webshop? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag door uw vragen te beantwoorden. Wilt u direct een afspraak maken met Increasy, zodat uw website hoger in Google komt te staan? Dan kunt u ook contact met ons opnemen, zodat we een eerste afspraak in kunnen plannen voor de linkbuilding van uw website.

Linkbuilding voor marketingbureaus

Bied u zelf linkbuilding of SEO diensten aan uw klanten en heeft u soms tijd te kort? Kies dan voordelig voor white label linkbuilding en SEO via Increasy. Wij nemen uw werk graag uit handen en gaan voordelig aan de slag zodat u uw klanten tevreden kunt houden door ze de kwaliteit te blijven bieden die ze gewend zijn.

Zelf aan de slag met linkbuilding en SEO?

Mocht u liever zelf aan de slag gaan met SEO en linkbuilding, dan hebben we goed nieuws. We kunnen in samenwerking met IMU een gratis e-book aanbieden: Winnen met SEO. Deze is hier te downloaden.