Hoger in Google

Wilt u graag hoger in Google komen uw website? Of het liefst zelfs op de eerste plek? Dat kunnen wij ons bij Increasy Internet Marketing goed voorstellen. Als u hoog in de zoekresultaten staat betekent dit niet alleen meer bezoekers, maar ook meer omzet. De eerste plek in de zoekresultaten behalen is niet eenvoudig. Daarom helpen wij u ook graag verder, want wij zijn hier iedere dag mee bezig.

Vraag vrijblijvend een offerte op

Hoger in Google komen: hoe worden Google-rankings bepaald?

Als u graag hoger in Google wilt komen is het belangrijk om te weten hoe de Google-rankings bepaald worden. Dit wordt gebaseerd op drie verschillende basispilaren: techniek, content en links. Binnen deze basispilaren zijn meer dan 200 ranking factoren. Wilt u graag hoger in Google staan met uw website? Dan is het belangrijk dat uw website wordt geoptimaliseerd.

Techniek

De techniek is de basis van de website. De basis moet natuurlijk altijd goed zijn. Zo moet onder andere de code en structuur van de website goed zijn. Als dat goed is, kan Google uw website oppikken in de zoekmachines. Hierbij komen verschillende elementen aanbod: van snelheid tot veiligheid van uw website. Ook is het belangrijk dat uw website goed getoond wordt op verschillende apparaten (computer, tablet en mobiel).

Content

De content bestaat uit de teksten en de visuele inhoud op uw website. Wilt u graag hoger in Google komen? Dan is dit een zeer belangrijk onderdeel. Het is belangrijk dat uw website relevant genoeg is om hoog in te zoekresultaten te verschijnen. Wij kunnen ervoor zorgen dat u de juiste zoekwoorden en de juiste content gebruikt. Uw website zal daardoor sneller geïndexeerd worden én dat betekent meer bezoekers. Lees meer over content marketing op onze overzichtspagina.

Links

Interne en externe links zijn vaak het ondergeschoven kindje van een website. Toch is dit ook een erg belangrijke factor. U kunt uw website namelijk meer waarde geven als u links van andere, relevante websites verkrijgt. Als een andere website linkt naar uw website wordt dat gezien als een stem op uw website. Indien u deze stemmen van kwalitatieve websites krijgt zal Google uw website meer gaan waarderen. Dat resulteert weer tot het gewenste resultaat: hoger in Google. Wilt u linkbuilding uitbesteden? Wij helpen u graag.

Hoger in Google komen? Neem contact op!

Wilt u graag hoger in Google komen? Neem dan vrijblijvend contact op. Increasy Internet Marketing kan een overzicht maken met daarin de bovenstaande basispilaren. Is de techniek van uw website al optimaal om goed gevonden te worden? En hoe zit het met de content op uw website? En zijn er nog mogelijkheden voor extra interne of externe links op uw website? Op basis van onze analyse kunt u weer verder met uw website. Uiteraard helpen wij u daar ook graag bij. Wilt u snel hoger in Google komen? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.

Hoger in Google komen: wat gebeurt erna?

Als u eenmaal hoger in Google bent gekomen krijgt u meer bezoekers op uw website. Een hogere positie in de zoekresultaten leidt altijd tot meer bezoekers en daarmee ook tot meer verkopen. Of klopt die stelling toch niet helemaal? Niet elk bezoek zal tot een conversie leiden en daarom is het belangrijk om uw website te blijven optimaliseren. Zo kunt u aan de slag met conversieoptimalisatie. Hoe zorgt u ervoor dat uw klant een bestelling plaatst? Of een offerte-aanvraag indient? Ook dit gaat over een stukje techniek op uw website. Wij helpen u graag.

Hoger in Google met uw website? Kies voor Increasy Internet Marketing!

Wilt u graag hoger in Google met uw website? Kies voor Increasy Internet Marketing. Met jarenlange ervaring kunnen wij ook uw website betere resultaten bieden. Lees meer over onze voordelen:

  • U heeft weer tijd voor de belangrijke zaken tijdens het ondernemen, namelijk uw kernactiviteiten;
  • Uw website wordt bijgehouden conform de actuele richtlijnen van Google;
  • Een up-to-date website;
  • Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van SEO. Wilt u hoger in Google komen? Dan net u bij ons aan het juiste adres;
  • Wij zijn erkend partner van Qshops en WebwinkelKeur.

Bekijk onze eigen projecten

Uiteraard hebben wij zelf ook een aantal websites die hoog ranken in de zoekmachines. Increasy Internet Marketing beschikt over diverse goed rankende websites. Bekijk onze eigen projecten onderaan de pagina en oordeel zelf.

Neem contact met ons op

Wilt u graag hoger in Google komen met uw website? Neem dan gerust contact met ons op. Wij reageren standaard binnen een werkdag. Graag gaan we het gesprek met u aan over uw website. In principe kan elke website beter gevonden worden in de zoekresultaten. Met behulp van een scan kunnen wij u advies geven. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met een verbeterde techniek, meer content en links naar uw website. Dan komt ook uw website hoger in Google.

Vraag vrijblijvend een offerte op