Affiliate Marketing Domination: wél of niet de cursus volgen?

7 mei 2021

Het is een droom voor velen: online geld verdienen, waar ook ter wereld. Misschien wil je wel helemaal niet vastzitten aan een standaard 8 tot 5 baan en wil je de wereld rondreizen. Misschien wil je ook wel gewoon in Nederland zijn, maar wil je niet vrij moeten vragen voor de tandarts. Als je online onderneemt kan je je dagelijkse routine helemaal zelf inplannen. Wil je de dag beginnen met sporten en niet direct met werken? Het kan als je online onderneemt. Affiliate marketing is een populaire methode. Wel is het lastig om hier eenmaal mee te beginnen. De Affiliate Marketing Domination cursus zou dan een goede keuze voor jou kunnen zijn. Is dit een geschikte keuze voor jou? In dit artikel lees je een uitgebreide review.

Affiliate Marketing Domination review: wat is affiliate marketing?

Misschien kwam je op dit artikel terecht omdat je graag online geld wilt verdienen en weet je nog niet helemaal wat affiliate marketing inhoudt. We vertellen het je graag. Het kent talloze voordelen en je hoeft zelf geen klantenservice aan te bieden over de producten en/of diensten die je aanbiedt. Dus dat klinkt alvast goed om mee te beginnen.

Bij affiliate marketing koppelt een marketeer, jij dus, een product van een bepaalde verkoper aan een bepaalde klant. We leggen dit uit aan de hand van een voorbeeld. Een potentiële klant zoekt naar oplossingen om vet te verliezen op het internet. Hierbij komt hij op jouw website terecht. Jouw website bestaat uit allerlei tips over gezonde voeding en gezondheid. Op jouw website heb je diverse links verwerkt naar een andere website waar daadwerkelijk voedingsproducten worden verkocht. Als die klant, via jouw partnerlink, een product bestelt ontvang jij een commissie.

Je krijgt dus een beloning voor iedere promotionele activiteit waar daadwerkelijk een lead of sale uit voortkomt. Er zijn talloze branches waar je uit kunt kiezen. Zo zijn commissies voor geld lenen en energie bijvoorbeeld erg hoog.

De voordelen van affiliate marketing

Affiliate marketing kent talloze voordelen. De consument betaalt bijvoorbeeld niets extra voor het feit dat hij of zij via jouw linkje iets koopt. Bovendien betaalt de daadwerkelijke verkoper van het product jou alleen een commissie indien er iets gekocht wordt via jouw partnerlink. Jij verdient er lekker geld aan zonder dat jij daadwerkelijk iets hoeft te leveren. Daarmee zijn alle partijen blij.

Dus: wil jij graag, waar dan ook ter wereld, online geld verdienen en niet langer kiezen voor een 9 tot 5 baan? Dan kan je eventueel kiezen voor de online methode van geld verdienen. De Affiliate Marketing Domination cursus kan je hierbij helpen. Je leert alle fijne kneepjes van het vak.

Wat leer je in de Affiliate Marketing Domination cursus?

Vooropgesteld: als je wilt kan je natuurlijk aan de slag met affiliate marketing zonder een cursus. Echter: je leert hier direct alles wat je nodig hebt en je maakt geen kostbare fouten. Je zult dus ook sneller geld gaan verdienen omdat je het direct goed doet.

De Affiliate Marketing Domination cursus bestaat uit verschillende modules. Hieronder omschrijven wij de verschillende modules en wat je per module leert.

Module 1: introductie

Alles start met een goede introductie. Tijdens deze eerste module vertellen we de cursus-makers wat het businessmodel inhoudt en waarom het dé manier is om online geld te verdienen. Dat is een goede kennismaking en vooral handig als je net start met affiliate marketing. Kortom: een hoofdstuk in de Affiliate Marketing Domination cursus die je niet wilt overslaan, helemaal niet als beginner.

Module 2: mindset voor succes

Het valt of staat altijd met je mindset. Als je je mindset op een goede manier vorm geeft zal je sneller succes behalen. Dit hoofdstuk is niet alleen handig wanneer je online geld wilt verdienen, maar is ook handig voor ieder ander vlak van je leven. Deze module bestaat uit tien verschillende video’s waarbij je leert hoe je de juiste mindset creëert voor succes.

Module 3: niche en product

Affiliate marketing valt en staat altijd met het juiste product. Goede research doen is dan ook erg belangrijk. Gelukkig leer je hier alles over in de Affiliate Marketing Domination cursus. Stap voor stap wordt uitgelegd wat je kunt doen om een goede niche te vinden. Ook worden er een aantal voorbeelden gehanteerd in de cursus. Je leert bovendien zaken als de customer journey en je leert over de verschillende affiliate marketing modellen welke je kunt gebruiken. Dit is een erg belangrijke module van de Affiliate Marketing Domination cursus en mag je daarom ook zeker niet overslaan.

Module 4: jouw online vastgoed opzetten

Zodra je goed onderzoek hebt gedaan naar een bepaalde niche kan je daadwerkelijk van start. Je kunt dus jouw online vastgoed gaan opzetten. In deze module van de Affiliate Marketing Domination cursus leer je in negen video’s hoe je aan de slag gaat. Met handige doe-het-zelf-video’s leer je hoe je een website maakt zonder enige technische kennis. Ook leer je welke thema’s je kunt gebruiken en welke plugins handig zijn voor jouw affiliate website. Ook leer je hoe je een betaalde editor gebruikt voor het maken van websites. Het is aan jou of je deze gaat gebruiken, maar als je wilt kan je dus gratis starten.

Module 5: Google domination

Als je een succesvolle affiliate website wilt starten is het van groot belang dat je over een website beschikt die goed in de Google-zoekresultaten staat. Daarom moet je je website optimaliseren voor Google, zodat deze zo hoog mogelijk genoteerd staat. Op die manier kan je gratis bezoekers op je website krijgen en heb je dus geen advertenties nodig om mensen naar je website te trekken. Op die manier maximaliseer jij de winst van jouw affiliate marketingcampagne en kan je gerust enkele duizenden euro’s per maand gaan verdienen. Hoe je Google domineert, leer je in deze module van de Affiliate Marketing Domination cursus.

Module 6: content domination

Hoe maak je nu goede content en hoe scoor je nu hoog in Google? Naast een technische optimalisatie, zoals vermeld in module 5, dienen je teksten ook krachtig te zijn. Hoe schrijf je goede teksten of waar vind je goede tekstschrijvers voor het schrijven van kwalitatieve teksten? In de module content domination leer je er alles over. Als je de teksten goed opzet betekent dit dat je snel geld kan gaan verdienen. Je leert niet alleen hoe je hoog scoort op Google, maar ook bijvoorbeeld op YouTube! Zonder daarvoor kosten te betalen voor adverenties.

Module 7: e-mail marketing domination

De meeste bezoekers komen eenmalig op je website en komen vervolgens niet weer terug. Gelukkig is er een trucje waardoor je bezoekers wel terug gaan komen. Dat is via e-mailmarketing. De kracht hiervan wordt erg onderschat. Als jij een goede e-maillijst opbouwt kan je hier flink geld aan verdienen. Je kunt zelfs affiliate links vermelden in jouw e-mailmarketingcampagne. Er liggen hier dus veel mogelijkheden om een extra zakcentje te verdienen. In de Affiliate Marketing Domination cursus leer je er alles over. Onderschat deze stap dus niet!

Module 8: de weg naar 5k+ per maand

En hier dromen we natuurlijk allemaal van: meer dan 5.000 euro per maand verdienen via het internet. Je kunt zijn waar je maar wilt en dagelijks heb je een goede cashflow. Hoe kan je dit bewerkstellingen? In de laatste module van deze cursus leer je hoe je meer dan 5.000 euro per maand verdient. Dit is ingedeeld over vijf video’s. Uiteraard wil je deze stap niet missen in de Affiliate Marketing Domination cursus. Immers: een goed inkomen, daar doe je het voor.

Affiliate Marketing Domination cursus: wie verzorgen de cursus?

Ben je overtuigd van Affiliate Marketing Domination cursus en wil je graag aan de slag? De heren Robert Jansen en Corné Marchand staan bekend als echte experts op het gebied van affiliate marketing. Met hun jarenlange ervaring helpen zij nieuwelingen om ook goed te scoren met het ultieme concept om online geld te verdienen.

Robert en Corné van Affiliate Marketing Domination

Het doel van hen? De ultieme vrijheid geven aan hun cursisten. Uiteraard zijn zij te zien in de video’s en leren zij jou maar al te graag de fijne kneepjes van het vak.

Dit heb je geleerd aan het einde van de Affiliate Marketing Domination cursus

Als je besluit om de Affiliate Marketing Domination cursus zal je ontzettend veel leren. Zo leer je wat de juiste mindset voor succes is en hoe je een winstgevende business kan opzetten. Met slechts een aantal uurtjes per dag kan jij flink wat geld verdienen. Ook leer je welke niche je kunt kiezen.

Verder leer je natuurlijk hoe jij je eigen website maakt, hoe je high-ticket producten kunt vinden voor jouw website en hoe je via SEO mensen op je website kunt krijgen. Aan de hand van de bonuscontent en gratis Google Tools leer je nog meer over het beheren van een website en kan jij al snel een winstgevende business krijgen.

Download het gratis e-book online

Wil je graag eerst genieten van gratis content voordat je daadwerkelijk begint met cursus? Dan kan je ook eerst het gratis e-book downloaden. Wel geeft dit alleen een basisinzicht over affiliate marketing. Je leert onder andere wat affiliate marketing inhoudt en je leest enkele motivatietips. Het is min of meer een voorproefje van de Affiliate Marketing Domination cursus. Als je echt iets wilt leren van deze twee heren, zal je de cursus moeten aanschaffen.

Tip: Volg eerst deze gratis training waarin je ontdekt hoe je eenvoudig een winstgevende website opzet.

Bonuscontent van de cursus

Naast de Affiliate Marketing Domination cursus zelf krijg je ook nog allerlei bonuscontent. Zo krijg je bijvoorbeeld toegang tot het forum, maandelijks coaching, krijg je extra bonusmateriaal voor het maken van content en leer je hoe je je belastingaangifte doet.

Heb jij nog geen onderneming? Dan kan je ook leren hoe je je bedrijf inschrijft bij de Kamer van Koophandel of de KBO in België. Verder geniet je nog van enkele ‘must reads’ en krijg je toegang tot een SEO-checklist en een uitbestedingsformule.

Als dat nog niet genoeg is qua bonuscontent ontvang je ook nog eens een 15K+ case. Je leert met welke producten er zoveel geld is omgezet. Met een product is er meer dan 15.000 euro winst gemaakt! Je leert aan de hand van video’s hoe Robert dit gedaan heeft.

Bekijk reviews op Trustpilot

De Affiliate Marketing Domination cursus is wat ons betreft uitermate betrouwbaar en dat is ook te zien aan de hand van hun Trustpilot-reviews. Zij worden goed beoordeeld en zijn daarmee een betrouwbare partij. Ook zijn er talloze positieve reviews over de cursus en ook wijzelf waren erg onder de indruk. Wil je graag online geld verdienen? Meld je dan vandaag nog aan voor de cursus!

Aanmelden voor de Affiliate Marketing Domination cursus

Wil je je graag aanmelden voor de Affiliate Marketing Domination cursus? Klik hier en je wordt doorverwezen naar de website. Goed om te weten is dat er nu een kortingsactie is waardoor je geen 2.000 euro betaalt, maar slechts 997 euro. Dit betreft een eenmalige betaling en hiervoor krijg je:

  • Toegang tot alle lessen;
  • Groepscoaching;
  • Toegang tot de AMD Premium Community;
  • Toegang tot alle bonussen;
  • 24/7 support waar nodig!

Omgerekend is dat slechts 2,73 euro per dag, voor een jaar lang. Vervolgens heb je levenslang toegang tot de cursus! Het bedrag is ook nog eens inclusief btw, dus je kunt ook nog eens 21% btw van het bedrag terugvragen. Voor zo’n lage dagelijkse investering wil je toch niet zoveel kennis mislopen? Levenslang lid van de community en de cursus is overal en altijd online beschikbaar: ook als jij in het buitenland reist. Waar wacht je nog op?

14 dagen bedenktijd

Heb je de cursus aangeschaft en vind je het toch niets? Dan heb je gelukkig altijd nog 14 dagen bedenktijd. Je kunt het volledige aanschafbedrag terugkrijgen binnen 14 dagen na aankoop. Als je problemen ervaart kan je contact opnemen met de klantenservice en zij helpen je dan graag verder. Zodra je de cursus aanschaft ga je akkoord met het privacybeleid en de algemene voorwaarden, zoals vermeld op de website van amdomination.nl. We verwijzen je daarvoor graag naar de website van de cursusmakers.